Het Nationaal Geiten Event vindt dit jaar plaats op 7 september 2024 in het Hart van Holland te Nijkerk. Een van de vaste onderdelen van het Nationaal Geiten Event is de certificaatwaardige Nationale Geitenkeuring.

Geitenkeuring

De Stichting Landelijke Geitenkeuring (SLG) is trots de keuring te mogen organiseren. De keuring belooft niet alleen een spektakel te worden van de beste geiten in Nederland, maar ook een dag vol passie voor fokkers en liefhebbers.

Wat kunt u verwachten?

Competities met lammeren en volwassen Witte, Toggenburger, Bonte, Nubische, Boergeiten, geregistreerde melkgeiten en Nederlandse Alpine geiten. Speciale categorie voor eigenaarsgroepen. 

Aanmelden voor de keuring

We moedigen u aan om uw dieren vroegtijdig aan te melden. Dit kan tot en met zaterdag 10 augustus 2024. Meer informatie omtrent het aanmelden van geiten vindt u op https://www.geitenevent.nl/nationale-geitenkeuring/

Vul het inschrijfformulier volledig in en stuur dit per e-mail naar hoorwegcorrie@gmail.com. Vergeet niet dat alle deelnemende geiten CAE- en CL-gecertificeerd moeten zijn en volledig gevaccineerd tegen Q-koorts. Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze dag waar passie voor geiten centraal staat. Het is een prachtige gelegenheid om te netwerken en natuurlijk om de mooiste geiten te zien strijden om de nationale titels. Zorg dat u erbij bent!